Hibaüzenet

Notice: Undefined variable: rendered_rows include() függvényben (/home/kydjlars/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php 15 sor).

Családállítás

Családállítás

 

Családállítás programra a meghívó

Újabb családállítás program a meghívó.

 

Gondolkodásunkat, magatartásunkat meghatározza és befolyásolja a családunkról, családi kapcsolatainkról magunkban hordozott „belső” képünk. Ezek a belső, rejtett képek forrásai lehetnek életünk nehézségeinek, akadályainak, de fel- és elismerve, esetenként átformálva őket életünk erőforrásaivá válhatnak. A család-rendszerben elfoglalt helyünk, szerepünk, kötődéseink felismerése és elfogadása segíthet személyiségünk, magatartásunk kiegyensúlyozásában, sérelmeink, fájdalmaink feldolgozásában, emberi konfliktusaink rendezésében.

 

A családfelállítás által fény derülhet arra, mi és hogyan befolyásolta helyzetünk, kapcsolataink eddigi alakulását, a felismerés pedig lehetővé teszi, hogy új viszonyt alakítsunk ki a családból fakadó pozitív erőkkel, teret engedjünk hatásuknak életünkben.

 

A családfelállítás során kellő őszinteséggel, befogadó készséggel vezetőként, megszemélyesítőként vagy akárcsak az élményt megtapasztaló szemlélőként és természetesen témahozóként is sokat és sokféleképpen gazdagodhatunk.

 

További információ: Orosz Balázs, szupervízor, coach, képződő családterapeuta, 30/289-23-48, obitzs@t-online.hu

A szegedi Waldorf minden korosztály számára elérhető

Linkek

kövess minket a facebookon:

Waldorf Iskola és Egyesület

6725 Szeged Kolozsvári tér 1-2.
Telefon: +36-62-444-190
Mobil.: +36-20-215-8456
E-mail: waldorf.szeged@gmail.com

Waldorf Óvoda

6728 Szeged, Napos út 16.
Mobil: 20/359-0932
E-mailangyalkert99@gmail.com