Hibaüzenet

  • Notice: Undefined variable: rendered_rows include() függvényben (/home/kydjlars/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php 15 sor).
  • Notice: Undefined variable: rendered_rows include() függvényben (/home/kydjlars/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php 15 sor).

Kérjük támogassa egyesületünket, iskolánkat adója 1%-ával

Kérjük, adója 1%-ával támogassa egyesületünk működését!

 

Adószámunk: 18462700-1-06

Kedvezményezett neveSzegedi Waldorf Társas Kör Egyesület

 

A családi adókedvezmény újabb lehetőségeket nyitott a családok életében arra, hogy minél kevesebb adót és járulékot kelljen megfizetni a gyermeket nevelőknek. Mindezekkel együtt is vannak olyanok, akik nem tudnak több kedvezményt elszámolni, ezért a munkáltató le kell, hogy vonja tőlük az adót, járulékot, azután ez mind az adóhivatalhoz kerül átutalásra.

Az adóév végén azonban minden adózónak lehetősége nyílik, hogy a befizetett személyi jövedelemadója 1 %-áról rendelkezzen, lehetősége van megadni, hogy ez az összeg mely szervezethez kerüljön. A tapasztalat az, hogy sokan nem veszik a fáradságot, hogy keresgéljenek adószámok után, sokan úgy vélik, mi az a kis összeg egy intézménynek, úgysem mennek vele sokra. Ezt szeretném megcáfolni, ugyanis a 2014-es adóévet követően támogatóink az adójuk 1 %-ából 689 392 Ft-ot címeztek meg számunkra. Ez a szép összeg abból az előbb említett sok-sok apró forintból jött össze, és így egyben már ugye, hogy nem is olyan elhanyagolható?

Ezt az összeget az általunk fenntartott Waldorf-óvoda és Waldorf-iskola működtetésére fordítottuk.

Ezért arra kérek mindenkit, hogy ne felejtsen el nyilatkozni arról a bizonyos 1 %-ról, és amennyiben egyetért a Szegedi Waldorf Társas Kör Egyesület céljaival (óvodája és iskolája működtetése), annak nincs más teendője, mint hogy ide kattintson, kinyomtassa a nyilatkozatot és beírja a saját nevét és adóazonosító jelét, majd az SZJA bevallása mellé tegye a borítékba.

Ezúton is köszönjük minden támogatónknak! MINDEN FORINT SZÁMÍT!

 

Az Egyesület számlaszáma, (erre a számra kérjük az összes
befizetést, adományt!)

SZEGEDI WALDORF TÁRSAS KÖR EGYESÜLET
6725 SZEGED, KOLOZSVÁRI TÉR 1-2.


CIB BANK ZRT
10702040-66789475-51100005

 

Befizetés az iskolai pénztárban is lehetséges, az új ügyfélfogadási rendért klikk ide!

 

 

CIB bankfiókok Szegeden:

"A" : 6720 Szeged, Széchenyi tér 2.

"B" : 6720 Szeged, Kiss Menyhért u. 1.
 

 


Nagyobb térképre váltás

A szegedi Waldorf minden korosztály számára elérhető

Linkek

kövess minket a facebookon:

Waldorf Iskola és Egyesület

6725 Szeged Kolozsvári tér 1-2.
Telefon: +36-62-444-190
Mobil.: +36-20-215-8456
E-mail: waldorf.szeged@gmail.com

Waldorf Óvoda

6728 Szeged, Napos út 16.
Mobil: 20/359-0932
E-mailangyalkert99@gmail.com