Hibaüzenet

  • Notice: Undefined variable: rendered_rows include() függvényben (/home/kydjlars/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php 15 sor).
  • Notice: Undefined variable: rendered_rows include() függvényben (/home/kydjlars/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php 15 sor).

Ebédrendelés lemondása

I. Le tudom-e mondani az ebédet?

Igen, mindenki önállóan intézi. Az ebéd lemondására előző munkanap 12 óráig van lehetőség a www.nagyikifozde.hu weboldalon keresztül. A saját felhasználó névvel és jelszóval történt bejelentkezés után az adott napra vonatkozóan a pipát ki kell venni a táblázatból. A lemondott és kifizetett ebédet a következő havi rendelésnél tudjuk majd jóváírni. Ha nem történik újabb rendelés, akkor az összeget visszafizetjük. Ha nem történik meg határidőben az ebéd lemondása, és a gyermek nem volt bent az iskolában nem tudjuk az ebéd árát jóváírni vagy visszatéríteni.

 

II. Le mondott ebéd árát visszafizetik?

A lemondott ebéd árát a következő havi rendelésnél jóváírjuk, ha nem történik több rendelés az összeget visszafizetjük. 

 

III. 100%-os kedvezményben részesülök, le kell-e mondanom az ebédet, ha a gyermekem beteg lett vagy hiányzik az iskolából?

Igen mindenféleképpen, ugyanis intézményünk a kedvezményesen nyújtott étkezés után igényelhető normatívát csak úgy tudja leigényelni, ha a gyermek az intézményben tartózkodik, ha beteg lett és nem lett lemondva az ebédje intézményünknek a szállítónak, akkor is ki kell fizetnie az ebéd árát, így hiányunk keletkezik a le nem mondott ebédből, amit esetlegesen meg is kell térítenie a szülőnek teljes áron. Kérjük, hogy ezt mindenképpen vegyétek figyelembe!

 

IV. Gyermekem beteg lett vagy hiányzott az iskolából és nem mondtam le az ebédet, mi a teendőm?

Az ebéd lemondása minden szülőnek a saját felelőssége! Ha nem történt meg az ebéd lemondása a megadott határidőre, sajnos nem áll módunkban a következő havi rendelésnél jóváírni az összeget, ugyanis a rendelés le nem mondása esetén a szállítás meg fog történni, amit Nekünk is ki kell fizetni a szállítónak. A le nem mondott ebédet viszont ételhordóban haza tudjátok vinni. Megértéseteket köszönjük!

 

Vissza az EBÉD GY.I.K.-ra

A szegedi Waldorf minden korosztály számára elérhető

Linkek

kövess minket a facebookon:

Waldorf Iskola és Egyesület

6725 Szeged Kolozsvári tér 1-2.
Telefon: +36-62-444-190
Mobil.: +36-20-215-8456
E-mail: waldorf.szeged@gmail.com

Waldorf Óvoda

6728 Szeged, Napos út 16.
Mobil: 20/359-0932
E-mailangyalkert99@gmail.com