Hibaüzenet

  • Notice: Undefined variable: rendered_rows include() függvényben (/home/kydjlars/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php 15 sor).
  • Notice: Undefined variable: rendered_rows include() függvényben (/home/kydjlars/public_html/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php 15 sor).

Kedvezmények

I. Milyen kedvezményeket tudok igényelni?

A KEDVEZMÉNY MÉRTÉKE:

  1. a bölcsődés, az óvodás, az 1 – 8. évfolyamon nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermek után az intézményi     térítési díj 100%-a,
  2. az 1) pont alá nem tartozó, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermek és tanuló után az intézményi      térítési díj 50 %-a,
  3. három– vagy többgyermekes családoknál gyermekenként az intézményi     térítési díj 50-%-a,     
  4. tartósan beteg vagy fogyatékos gyermek, tanuló után az intézményi     térítési díj 50 %-a.

 

II. Hogyan tudom a kedvezményt érvényesíteni?

A megadott formanyomtatványon kell a kérelmet benyújtani a gazdasági irodába vagy az iskola titkárnál. A kérelem mellé csatolni kell a szükséges igazolásokat is. Csak leadott kérelem és meglévő igazolás esetén áll módunkban a kedvezmény érvényesíthetőségét biztosítani.

 

III. Milyen nyomtatványok kellenek a kedvezmény igénybe vételéhez?

  1. Kérelem.
  2. Nagycsaládosoknak: Magyar Államkincstár által kiállított igazolás a családi pótlék folyósításáról vagy bankszámlakivonat a jóváírásról, vagy a készpénzfelvételi bizonylat. 
  3. Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők esetében a jegyzői határozat a kedvezményre való jogosultság megállapításáról.
  4. Tartósan beteg vagy fogyatékos gyermek esetén az orvosi igazolás.

 

IV. Lejárt a kedvezményem, de nem jelentettem be az iskolába, mi a teendőm ilyenkor?

A jogosultság megszűnésének fennállását minden esetben be kell jelenteni az iskolában (gazdasági iroda vagy iskolatitkár). Ha ezt nem tetted meg a megszűnéskor, akkor be tudod jelenteni később viszont, ebben az esetben a jogosulatlanul igénybe vett kedvezmény miatt az étkezési díjból meg nem térített részt visszamenőlegesen ki fogjuk számlázni a részedre.

 

V. Kedvezményre lettem jogosult, de nem jelentettem be időben, mi a teendőm ilyenkor?

A kedvezményt attól a naptól tudjuk figyelembe venni, amikor az arra vonatkozó igazolást leadtad az iskolába, visszamenőleges hatállyal sajnos nem! A kedvezmény minél hamarabbi érvényesítése a Te érdeked, hogy csökkenteni tudd családod kiadását.

 

VI. Ki jogosult nagycsaládos kedvezményre?

Ide kattintva letölhető az a pdf- fájlba foglalt leírás, ami alapján eldönthető, melyik család jogosult nagycsaládos kedvezményre.

 

Vissza az EBÉD GY.I.K.-ra

A szegedi Waldorf minden korosztály számára elérhető

Linkek

kövess minket a facebookon:

Waldorf Iskola és Egyesület

6725 Szeged Kolozsvári tér 1-2.
Telefon: +36-62-444-190
Mobil.: +36-20-215-8456
E-mail: waldorf.szeged@gmail.com

Waldorf Óvoda

6728 Szeged, Napos út 16.
Mobil: 20/359-0932
E-mailangyalkert99@gmail.com